COUP. Elk gebouw verdient een nieuw hoofdstuk

Markante gebouwen zijn steen geworden dromen. Achter elk ontwerp gaat een groots idee schuil. Drang, drift. Ze kleuren onze steden, dorpen, het landschap. Soms vervliegen de idealen van de eerste makers met de tijd. Mensen keren het gebouw de rug toe. Het wordt een sta-in-de-weg. Totdat iemand van COUP dwars door alle oordelen heen de mogelijkheden van een bouwwerk ziet, de energie voelt en weet te vertalen naar nu.

Voorstellingsvermogen en intuïtie zijn op zo’n moment de beste bouwmaterialen. De stenen komen later wel. Bij COUP is de verbeelding aan de macht. In markante bouwsels zien zij wat anderen niet zien. Niet méér zien. Of nóg niet zien.

Met respect voor de geschiedenis en de omgeving ziet, onderzoekt én creëert Coup mogelijkheden voor gebouwen die door anderen worden afgeschreven. Optimistisch, eigenzinnig en tegendraads. Duurzaam en energiezuinig. Als COUP erin gelooft, zet het alles op alles om een gebouw weer leven in te blazen. Omdat elk gebouw een nieuw hoofdstuk verdient. Bourne staat COUP bij in de positionering, communicatie, design en storytelling.