Over Bourne

Bourne bestaat uit Anniek van den Brand, Barbara Brian, Léon Stolk en Eli Vlessing. Wij denken dat elke organisatie uniek is en dat in die eigenheid een mooi verhaal schuilt. Door veel te vragen en goed te luisteren, wordt helder hoe dat klinkt.

De wereld van morgen
Wij werken graag voor organisaties die betekenisvol willen zijn en positieve verandering nastreven. Die begrijpen dat ondernemen in deze tijd verder gaat dan financieel gewin. Wij denken dat alleen organisaties die hun verantwoordelijkheid nemen, klaar zijn voor de toekomst.

Dromen
Alleen als je weet wie je bent, waarvoor je staat en wat je dromen zijn, kun je daar bezield over communiceren. Helder, eerlijk, authentiek en dus krachtig. Pas dan kunnen mensen bepalen of zij bij jou willen horen.
Daarvoor moeten we allereerst op zoek naar de kern van je onderneming. In actieve, prikkelende bijeenkomsten waarin we hard werken en liefst ook veel lachen, sporen we de verbinding op tussen de economische en de maatschappelijke betekenis van jouw organisatie.

Iets moois
Als we samen hebben bepaald waar je organisatie voor staat, maken wij daar – letterlijk – iets moois van. Wij vertalen je verhaal in creatieve, eigentijdse communicatie-oplossingen. Voor je medewerkers, zodat zij weer voelen: o ja, dit zijn wij, hier doen we het voor. En voor je doelgroepen. Zodat je steeds weer op een originele manier met ze in contact kunt komen en op een heel eigen manier kunt blijven vertellen wie je bent.

Over ons
Niemand bij Bourne heeft communicatiewetenschappen gestudeerd. Wat we wel in huis hebben: een wiskundige achtergrond, een journalistieke, een artistieke, iemand die alles weet van internationale betrekkingen, van informatica, economie, literatuur en duurzaam ondernemen. Voeg dat bij grote interesse in wat er gebeurt in de wereld, een dosis gezond verstand en brede ervaring in het communicatievak, en je krijgt een idee van de mensen die Bourne maken tot wat het is.

Wij werken samen met tekstschrijvers, fotografen, drukkers, videomakers, websitebouwers,  ontwerpers en architecten. Bourne houdt altijd de regie en het overzicht. Zodat de verwachtingen die we wekken worden waargemaakt. En liever nog overtroffen.

Wat kunnen we voor je doen?
In alfabetische volgorde:

advies
campagnes
communicatie
concepten
creatie en
tekst

Benieuwd of we kunnen samenwerken? Bel of mail!

Waar vind ik Bourne?
Herengracht 329 in Amsterdam.

Bel 020 4282128 of stuur een mail aan
jason@bourneamsterdam.com