Over Bourne

Bourne weet dat elke organisatie uniek is en dat in die eigenheid een mooi verhaal schuilt. Door veel te vragen en goed te luisteren, wordt helder hoe dat klinkt.

De wereld van morgen
Bourne werkt graag voor organisaties die betekenisvol willen zijn en positieve verandering nastreven. Die begrijpen dat ondernemen in deze tijd verder gaat dan financieel gewin. Bourne denkt dat alleen organisaties die hun verantwoordelijkheid nemen, klaar zijn voor de toekomst.

Dromen
Alleen als je weet wie je bent, waarvoor je staat en wat je dromen zijn, kun je daar bezield over communiceren. Helder, eerlijk, authentiek en dus krachtig. Pas dan kunnen mensen bepalen of zij bij jou willen horen.
Daarvoor moet Bourne allereerst op zoek naar de kern van je onderneming. In actieve, prikkelende bijeenkomsten spoort Bourne de verbinding op tussen de economische en de maatschappelijke betekenis van jouw organisatie.

Iets moois
Als we samen hebben bepaald waar je organisatie voor staat, maakt Bourne daar – letterlijk – iets moois van. Bourne vertaalt je verhaal in creatieve, eigentijdse communicatie-oplossingen. Voor je medewerkers, zodat zij weer voelen: o ja, dit zijn wij, hier doen we het voor. En voor je doelgroepen. Zodat je steeds weer op een originele manier met ze in contact kunt komen en op een heel eigen manier kunt blijven vertellen wie je bent.

Over ons
Bourne werkt samen met tekstschrijvers, fotografen, drukkers, videomakers, websitebouwers,  ontwerpers en architecten. Bourne houdt altijd de regie en het overzicht. Zodat de verwachtingen die we wekken worden waargemaakt. En liever nog overtroffen.

Wat kunnen we voor je doen?
In alfabetische volgorde:

advies
campagnes
communicatie
concepten
creatie en
tekst

Benieuwd of we kunnen samenwerken? Bel of mail!

Waar vind ik Bourne?
Herengracht 329 in Amsterdam.

Bel 020 4282128 of stuur een mail aan
jason@bourneamsterdam.com